نی‌ نی سایت

19 نکته الزامی کیک پزی که مامان های نی نی سایت کشف کردند!




19 نکته کلیدی کیک پزی از نی نی سایت!

پخت کیک، همیشه یه چالش شیرین بوده! اما با کمک تجربیات مامان های با تجربه در نی نی سایت، دیگه خبری از کیک های خمیر، سفت یا گنبدی نیست. این شما و این 19 نکته ای که می تونه کیک پزیتون رو زیر و رو کنه:

این نکات حاصل گشت و گذار در تاپیک های مختلف نی نی سایته، پس با خیال راحت امتحانشون کنید:

  • 💥همیشه مواد اولیه رو نیم ساعت قبل از یخچال بیرون بیارید تا به دمای محیط برسن. این کار باعث میشه کیکتون بهتر پف کنه.
  • 💥آردتون رو حتماً الک کنید! این کار باعث میشه هوا بین ذرات آرد وارد بشه و کیک سبک تر بشه.
  • 💥بیکینگ پودر و جوش شیرین رو با آرد مخلوط کنید. اینطوری بهتر توی مواد پخش میشن.
  • 💥تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و هر کدوم رو خوب هم بزنید.
  • 💥شکر و روغن رو اونقدر هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.
  • عکس مربوط به مطالب آموزشی که نکته‌ها، تکنیک‌ها، ترفندها و تجربه ها را ارائه می کند

  • 💥اگه از شیر استفاده می کنید، اون رو هم به دمای محیط برسونید.
  • 💥مواد خشک و تر رو به صورت متناوب به هم اضافه کنید. یعنی یه مقدار آرد، یه مقدار شیر و همینطور ادامه بدید.
  • 💥زیاد از حد هم نزنید! هم زدن زیاد باعث میشه کیک سفت بشه.
  • 💥قالب کیک رو خوب چرب کنید و آرد پاشی کنید.
  • 💥فر رو از قبل گرم کنید. دمای فر خیلی مهمه!
  • 💥کیک رو طبقه وسط فر بذارید.
  • 💥تا نیم ساعت اول در فر رو باز نکنید!
  • 💥برای تست پختگی، یه خلال دندون توی کیک فرو کنید. اگه تمیز بیرون اومد، کیک پخته.
  • 💥بعد از پخت، بذارید کیک کمی خنک بشه و بعد از قالب خارجش کنید.
  • 💥اگه می خواید کیکتون خوش عطر بشه، از وانیل استفاده کنید.
  • 💥برای کیک های شکلاتی، از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید.
  • 💥میتونید کمی دارچین هم به کیک اضافه کنید تا طعمش فوق العاده بشه.
  • 💥اگه می خواید کیک خامه ای درست کنید، بذارید کیک کاملا خنک بشه و بعد خامه کشی کنید.
  • 💥برای تزیین کیک، خلاق باشید و از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید!

نوش جان!





19 نکته طلایی پخت کیک از زبان نی نی سایتی ها


19 نکته طلایی پخت کیک از زبان نی نی سایتی ها

1. تخم مرغ ها را به دمای محیط برسانید

بیشتر نی نی سایتی ها تاکید داشتند که تخم مرغ ها حتماً باید به دمای محیط رسیده باشند. این کار باعث میشه کیک بهتر پف کنه و بافت یکدست تری داشته باشه. چند ساعت قبل از شروع پخت، تخم مرغ ها رو از یخچال خارج کنید. اگه عجله دارید میتونید تخم مرغ ها رو برای چند دقیقه توی آب گرم (نه داغ) قرار بدید.

2. مواد خشک را الک کنید

الک کردن آرد و بکینگ پودر و سایر مواد خشک، باعث میشه هوا داخلشون بره و کیک سبک تر و پوک تر بشه. این یه راز مهم از زبون با تجربه هاست!حتی اگر آردتون تازه است باز هم الک کردنش رو فراموش نکنید. بهترین کار اینه که مواد خشک رو حداقل 2 بار الک کنید.

3. قالب را به خوبی چرب و آردپاشی کنید

هیچ چیز بدتر از این نیست که کیک به قالب بچسبه. پس حتماً قالب رو با روغن جامد یا کره خوب چرب کنید و بعد آردپاشی کنید. برای اطمینان بیشتر، میتونید کف قالب کاغذ روغنی هم بذارید. بعد از آردپاشی، قالب رو برگردونید و آرد اضافه رو بتکونید.

4. فر را از قبل گرم کنید

فر باید کاملاً گرم باشه تا کیک به خوبی پف کنه. حداقل 15 دقیقه قبل از گذاشتن کیک، فر رو روشن کنید و روی دمای مناسب تنظیم کنید. دقت کنید دمای فر خیلی مهمه و اگه فرتون تنظیم نیست حتماً از دماسنج استفاده کنید.

5. از روغن مایع مناسب استفاده کنید

روغن مایع بدون بو و طعم بهترین گزینه برای پخت کیکه. روغن آفتابگردان یا کانولا معمولاً توصیه میشه. از روغن های خیلی معطر مثل روغن زیتون برای کیک استفاده نکنید چون طعم کیک رو تغییر میدن.

6. میزان هم زدن مواد را رعایت کنید

هم زدن بیش از حد مواد، مخصوصا بعد از اضافه کردن آرد، باعث میشه کیک سفت بشه. مواد رو فقط تا حدی که مخلوط بشن هم بزنید. بعد از اضافه کردن آرد بهتره از لیسک استفاده کنید و مواد رو به آرومی فولد کنید (دورانی مخلوط کنید).

7. از پیمانه های دقیق استفاده کنید

بهره‌گیری از پیمانه های دقیق، کلید داشتن یک کیک خوشمزه و با بافت مناسبه. از پیمانه های استاندارد قنادی استفاده کنید. به جای پیمانه های معمولی، از ترازو برای اندازه گیری مواد استفاده کنید (دقیق تر!).

8. بکینگ پودر و جوش شیرین را تازه نگه دارید

بکینگ پودر و جوش شیرین کهنه، قدرت پف دهی خودشون رو از دست میدن. حتماً تاریخ انقضای اونها رو چک کنید. برای تست تازگی بکینگ پودر، مقداری از اون رو توی آب جوش بریزید. اگه فورا شروع به جوشیدن کرد، یعنی تازه است.

9. به دمای فر دقت کنید

دمای فر خیلی مهمه! اگر دمای فر خیلی بالا باشه، کیک میسوزه و اگر خیلی پایین باشه، کیک پف نمیکنه. اگه فرتون خیلی داغه، میتونید یه ظرف آب داخل فر بذارید تا رطوبت فر رو بیشتر کنه.

10. در فر را باز نکنید

باز کردن در فر در حین پخت، باعث میشه دمای فر پایین بیاد و کیک پفش بخوابه. تا زمانی که کیک کاملاً پخته نشده، در فر رو باز نکنید. برای چک کردن پخت کیک، از خلال دندان استفاده کنید. اگه خلال دندون تمیز بیرون اومد، کیک پخته.

11. از مواد اولیه با کیفیت استفاده کنید

بهره‌گیری از مواد اولیه با کیفیت، تاثیر زیادی روی طعم و بافت کیک داره. از آرد مرغوب، کره تازه و تخم مرغ با کیفیت استفاده کنید. وانیل خوب هم میتونه عطر فوق العاده ای به کیک بده.

12. ترتیب اضافه کردن مواد را رعایت کنید

ترتیب اضافه کردن مواد در پخت کیک خیلی مهمه. معمولاً اول تخم مرغ و شکر رو با هم میزنن تا کرم رنگ بشه، بعد روغن و بعد هم مواد خشک رو اضافه میکنن. مواد خشک رو کم کم اضافه کنید و همزمان هم بزنید تا گلوله نشه.

13. از طعم دهنده های مناسب استفاده کنید

اضافه کردن طعم دهنده های مناسب، میتونه طعم کیک رو خیلی بهتر کنه. از وانیل، پوست لیمو، دارچین، هل و سایر ادویه ها استفاده کنید. میتونید از اسانس های خوراکی هم استفاده کنید ولی مراقب باشید که بیش از حد استفاده نکنید.

14. استراحت دادن به خمیر کیک

بعد از آماده کردن خمیر کیک، بهتره چند دقیقه بهش استراحت بدید. این کار باعث میشه مواد بهتر با هم ترکیب بشن و کیک بافت بهتری داشته باشه. معمولاً 10 تا 15 دقیقه استراحت کافیه.

15. خنک کردن کیک قبل از برش

بعد از پخت، اجازه بدید کیک کاملاً خنک بشه و بعد از قالب جدا کنید. برش دادن کیک گرم، باعث میشه خرد بشه. میتونید کیک رو روی توری خنک کننده بذارید تا بهتر خنک بشه.

16. بهره‌گیری از ماست یا شیر

اضافه کردن ماست یا شیر به خمیر کیک، باعث میشه کیک نرم تر و مرطوب تر بشه. میتونید به جای بخشی از مایعات دستور، از ماست یا شیر استفاده کنید. ماست چکیده بهتر از ماست معمولی هست.

17. برای کیک های شکلاتی، از پودر کاکائو مرغوب استفاده کنید

پودر کاکائو مرغوب، طعم و رنگ بهتری به کیک شکلاتی میده. از پودر کاکائو هلندی استفاده کنید. میتونید کمی قهوه فوری هم به خمیر کیک اضافه کنید تا طعم شکلات رو بیشتر کنه.

18. اضافه کردن آب جوش به کیک های اسفنجی

اضافه کردن مقدار کمی آب جوش به خمیر کیک اسفنجی، باعث میشه کیک خیلی نرم و لطیف بشه. مراقب باشید که آب جوش رو خیلی داغ به خمیر اضافه نکنید.

19. خلاقیت در تزئین!

بعد از پخت، نوبت به تزئین کیک میرسه. میتونید از خامه، شکلات، میوه ها، آجیل ها و هر چیز دیگه ای که دوست دارید برای تزئین کیک استفاده کنید. از تزیین کیک لذت ببرید و کیک خودتون رو منحصر به فرد کنید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا